Tuinontwerp

Tuinontwerp

Voor elk hoekje en kantje van je droomtuin

Heb je al een tuinplan? Of wil je van gedachten wisselen met onze tuinarchitect die wij je voorstellen? Zodra het plan op papier staat, beginnen we eraan. Bekijk De Bestrater niet als een hoveniersbedrijf, maar wel als een complete tuinaannemer die al het werk voor de aanleg van je tuin aankan: van opritten leggen tot grasmatten uitrollen. We voeren alle voorbereidende werken uit en stoppen niet voordat elk hoekje en kantje van je droomtuin aangelegd is.

VOORBEREIDENDE TUINWERKEN

Grote middelen, fijne afwerking

We voeren al je voorbereidende tuinwerken uit. Is het nodig de grond te bewerken of op te hogen, oude stronken uit te frezen of woekerend onkruid te verwijderen? We nemen je terrein onder handen, altijd met machines die ons efficiënt en snel laten werken. Is er voor dat terrein afwatering of riolering nodig? Door onze expertise nemen wij ook de aanleg in onze handen. Want een stevige basis staat garant voor een bloeiende tuin.

De Bestrater - tuinontwerp

TERRAS, TRAP, AFSLUITING, OMHEINING

Als puntje bij paaltje komt

Een tuin is meer dan gras en beplanting alleen. De Bestrater voert alle werken uit zoals op het tuinplan is voorzien. Opritten aanleggen, trappen en terrassen plaatsen, omheiningen en afsluitingen zetten,... we voeren het allemaal voor u uit. Zijn er extra grondwerken in de tuin nodig tijdens de aanleg? Dan zijn we al met man en machine onderweg.

GROENE VINGERS

Beplanting tot in de kleinste details

Een aangelegde tuin ziet er meteen goed en groen uit. Tenminste als hij aangelegd is door De Bestrater. We plaatsen plantenbakken, zetten boompjes precies op hun plaats en leggen de grasmatten biljartvlak. Zowel bij nieuwbouw als renovatie draagt een professioneel aangelegde tuin aanzienlijk bij tot de waarde van het volledige terrein. Ook zo’n tuin rond jouw woning of gebouw? Onze groene vingers beginnen al te kriebelen.

REALISATIES

Tuinaanleg