Grond- en afbraakwerken

Grond- en afbraakwerken

We leggen de basis voor je bouwproject

De Bestrater voert alle soorten grond- en afbraakwerken uit. Van een klein projectje – bijvoorbeeld de aanvoer van één container grond of de afbraak van een bijbouw van een woning – tot grotere opdrachten – bijvoorbeeld de afvoer van een groot volume grond of de afbraak van gebouwen met meerdere verdiepingen. We stellen teams samen en selecteren performante machines voor elk werk. En de materialen verwerken we in onze eigen recycling-installatie.

GRONDWERK: OPHOGEN OF AFGRAVEN

Grote middelen, fijne afwerking

Ben je van plan een woning of ander gebouw neer te zetten? Heb je kelderruimte voorzien? Komt er een zwembad? En laat je een mooie tuin aanleggen? Dan is er vaak stevig grondwerk nodig. Om overtollige grond af te graven en weg te voeren. Of om bepaalde delen van je terrein op te hogen – bijvoorbeeld voor een tuin. Doe voor al die toepassingen een beroep op De Bestrater. We zetten de grote middelen in en garanderen een fijne afwerking – perfect waterpas.

De Bestrater - grond en afbraakwerken

STRIPPEN, SLOPEN, AFBREKEN, VERWERKEN

De eerste stap voor je nieuwbouw of renovatie

We strippen woningen, zodat alleen de draagstructuur behouden blijft, of slopen een volledige woning. Ons werk vormt de basis voor je nieuwbouw of renovatie. We voeren je opdracht tot in het kleinste detail uit. Natuurlijk verwijderen we alle gesloopte materialen met eigen vervoer. We verwerken ze in onze eigen installatie op ons eigen bedrijfsterrein, zodat een groot deel klaar is voor hergebruik.

PRECIES GEPLAND

Breng ons tijdig op de hoogte

Schakel je De Bestrater in voor grond- en afbraakwerken? Breng ons tijdig op de hoogte, liefst drie maanden vooraf. Dat stelt ons niet alleen in staat de meest geschikte machines te reserveren, maar zo kun je ook de vereiste vergunningen aanvragen – tenminste als dat nodig is voor jouw project.

De Bestrater - grond en afbraakwerken

REALISATIES

Grond-en afbraakwerken