Opritten en parkings

Opritten en parkings

Keiharde kwaliteit

Je wilt je terras of parking laten aanleggen. En je zoekt een vakman die thuis is in alle bestratingsmaterialen. Kies dan voor "De Bestrater". Vanuit onze thuisbasis in Beverlo gaan we in de ruime omgeving op weg. Altijd met één doel: keiharde kwaliteit voor elke verharding van je oprit – asfalt, tegels, klinkers, kasseien, platines, dolomiet …

Asfalt

Snel en onderhoudsvriendelijk

De Bestrater legt asfaltparkings aan voor particulieren, bedrijven en organisaties. Kun je je parking maar één dag missen? Dan leggen wij het asfalt in die dag zélf. Precies volgens afspraak. Asfalt is ideaal als je gebouw vlot bereikbaar moet zijn voor auto’s of vrachtwagens. Zand en vuil hebben er weinig impact op en een asfaltparking is gemakkelijk te onderhouden door ze schoon te spuiten of schoon te vegen. Een professioneel aangelegde asfaltlaag gaat jaren mee. Treedt er toch een beschadiging op? Wij herstellen je asfalt efficiënt en deskundig.

De Bestrater - opritten en parking

De Bestrater - opritten en parking

KLINKERS

Levenslang sterk en stabiel

Kies je klinkers voor je oprit, dan zit je goed voor je hele leven. Je hebt de keuze uit verschillende soorten klinkers: natuursteenklinkers, betonklinkers, kleiklinkers en granulaatklinkers. Kom gerust in ons toonpark om te zien welk materiaal klinkers en welke soort klinkers het best geschikt is voor jouw terras of parking. Zoek je een alternatief voor klinkers, bijvoorbeeld je oprit aanvullen met kiezel, steentjes, dolomiet of een andere ondergrond? Ook daarvoor zit je goed bij De Bestrater.

KASSEIEN - PLATINES

Authentiek en waardevol

Laat je kasseien of platines leggen, dan omring je je woning of gebouw met een stevige en waardevolle sierbestrating. Kasseien en platines sluiten dicht tegen elkaar aan maar zijn toch verschillend. Platines zijn als het ware afgeplatte kasseien. Kasseien en platines dragen bij tot een authentieke ervaring van de woon- of werkomgeving. Wil je meteen het perfecte plaatje? We combineren het leggen van kasseien of platines vlot met de complete inrichting van: oprit, tuinpad en terras. Kasseien, platines, kleiklinkers en tegels in natuursteen maken je oprit en terras duurzaam en onderhoudsvrij. Daardoor zijn die bestratingsmaterialen altijd een verstandige investering.

De Bestrater - opritten en parking

REALISATIES

Opritten en parkings van onze klanten