Toonpark

Toonpark altijd toegankelijk

Makkelijker materialen kiezen

Neem je één klinker of kassei in de hand om te vergelijken met de andere? Dan is het erg moeilijk om je in te beelden wat het verschil in het echt is. Om je te helpen het juiste bestratingsmateriaal te kiezen, hebben we bij De Bestrater in Beverlo een toonpark aangelegd. Het is een oppervlakte van 200 m² die bestraat is met allerlei soorten klinkers, kasseien en kiezels. Zo krijg je een klare kijk op het juiste materiaal.

IN OPENLUCHT

Je ziet in ons toonpark de bestratingsmaterialen in openlucht, dus bij elke temperatuur, zowel bij zon als bij regen. Dat geeft je meteen een correcte indruk van hoe elk materiaal zich gedraagt onder invloed van de weersomstandigheden.

ALTIJD TOEGANKELIJK

Ons toonpark ligt aan de Reservorenstraat 40 in Beverlo, helemaal rechts als je voor ons gebouw staat. Wil je komen kijken wanneer je dat het best uitkomt? Dat kan, het toonpark van De Bestrater is elke weekdag van 9h tot 18h en zaterdag van 9h tot 12h toegankelijk. Lukt het je niet om tijdens deze uren langs te komen, maak dan een afspraak via 011 42 42 52 of info@debestrater.be.

Contact

Wenst u een gratis offerte?