Over ons

Op het tuinpad van mijn vader …

Tweede generatie bestraters

Al op mijn veertiende stond ik mijn vader bij in het aanleggen van oprit, terras en tuinpad. Hij had jarenlang onder de grond gewerkt in de Limburgse mijnen en vond het prachtig de hele dag in de open lucht door te brengen. Ik ging elektromechanica studeren, maar toch had het bestratingsvirus me te pakken. Daarom richtte ik De Bestrater op. Ondertussen heeft De Bestrater al flink wat jaartjes op de teller en liggen er in en rond Beverlo overal opritten, parkings en tuinen van onze hand. Ook bij jou binnenkort? We steken dolenthousiast de handen uit de mouwen!

Robby Schiemann

STRIKT GEPLAND VAKWERK

Flexibele en deskundige ploegen

Bij De Bestrater stemmen we de samenstelling van ons team af op jouw project. Onze vloerders, kassei- en klinkerleggers en asfaltspecialisten zijn stratenmakers van de bovenste plank. We komen altijd met geschikt materiaal ter plaatse, bijvoorbeeld om eerst het grondwerk uit te voeren. Belangrijk: we laten alle fasen van onze opdracht nauw op elkaar aansluiten. Zo zit u niet nodeloos te wachten. Dankzij de strikt planmatige aanpak van De Bestrater wint u tijd.

De Bestrater - opritten en parkings

De Bestrater - opritten en parking

OF HET SNEL KAN?

Ook op korte termijn

Ken je dat gevoel: het duurt weken en soms maanden voordat een vakman langskomt. En als dat gebeurt, blijkt dat hij nog aan een ander project tegelijkertijd bezig is. Bij De Bestrater is dat anders: als we een project aannemen, dan voeren we dat ook op korte termijn uit. Gewoon omdat we weten dat het voor veel mensen erg vervelend is als de omgeving rond hun huis of gebouw niet in orde is. Daarom schiet De Bestrater altijd snel in actie.

10 JAAR GARANTIE

We helpen je klinkers er weer bovenop

Je krijgt onze aanleg van je klinkers met een garantie van 10 jaar. Elk werk dat we uitvoeren, moet klasse en stijl uitademen. Ik neem je opdracht ernstig en zal niet rusten voordat je oprit, parking, tuinpad of tuin schittert tot in het kleinste detail. Treedt er na verloop van tijd – en dat kan bij klinkers gebeuren – toch een kleine verzakking op? Dan komen de vakmannen van De Bestrater ter plaatse om alles te herstellen. Je klinkers kunnen er weer voor jaren tegen.

De Bestrater - opritten en parking

Contact

Wenst u een gratis offerte?